Snel besteld, snel en discreet geleverd: Erectiemiddelen, libido verhogende producten, glijmiddelen en condooms

Die vind je op de klantvriendelijk ingerichte site https://www.dokterlifestyle.com/nl/. We durven met een gerust hart te stellen dat wij als specialist op dit gebied aan al jouw hoog gestelde verwachtingen voldoen. We voeren alle bekende kwaliteitsmerken erectiemiddelen, libido verhogende middelen, condooms en glijmiddelen in ons assortiment, dit zowel voor haar als voor hem. We hebben het dan over Durex, Level, Pure, etc. en ook King Active, My Size, Wingman en Male. Dit uiteraard tegen zeer concurrerende prijzen.

 

Kwaliteit en veiligheid met het juiste condoom

 

Ten aanzien van kwaliteit mag niet onvermeld blijven dat alle condooms in de loop van het productieproces aan een elektronische kwaliteitscontrole worden onderworpen. Een goed condoom dient qua maatvoering bij je te passen. Zit het te ruim dan loop je het risico dat het tijdens het vrijen van je penis afglijdt. Er is niet veel fantasie nodig om de vervelende consequenties hiervan te overzien. Te krap vormt weliswaar geen veiligheidsrisico, maar heeft als nadeel dat de bloedvaten in je penis worden dichtgedrukt. Dit kan tot gevolg hebben dat je erectie vermindert. Die is immers afhankelijk van de bloedtoevoer. Voor de diverse glijmiddelen is het zo dat deze stuk voor stuk dermatologisch zijn getest op mogelijke allergieën veroorzakende eigenschappen.

 

Relaxt en uitgebreid erotisch shoppen

 

Een kijkje op onze site –https://www.dokterlifestyle.com/nl/– zal je op geen enkele manier teleurstellen. Eenmaal daar aangeland open je op eenvoudige wijze een eigen account. Dat levert van tijd tot tijd nog wat extra voordelen op. Daarna maak je een keuze uit een van de veilige betalingssystemen die tot de mogelijkheden behoren. Vervolgens trek je met je winkelwagentje de hele site over en kiest voor al datgene wat van je gading is. Wanneer je geslaagd bent reken je eenvoudig af met het door jou gekozen betalingssysteem.

Wanneer je deze handelingen voor 3 uur ’s middags hebt voltooid dan kun je erop rekenen dat je volledige bestelling in de loop van de volgende dag keurig en discreet door Post.nl wordt bezorgd. Als afzender hanteren wij volledige anonimiteit op de verpakking van uw bestellingen. Kortom al pakt, wanneer u toevallig even afwezig zou zijn, de buurvrouw uw bestelling aan, dan is discretie nog steeds verzekerd.