50liefde

50liefde.nl Voor 50plussers die geen grijze muis zijn

50+ en dan op zoek. 
Je bent al niet meer de jongste, maar van de liefde is het nog nooit gekomen. Of je hebt een beëindigde relatie, of je partner waarmee je jarenlang lief en leed hebt gedeeld is overleden. Blijf je dan voor de rest van je leven alleen ?

50liefde indexOf ga je op zoek naar nieuw geluk ? Je zou natuurlijk naar het café kunnen gaan om de liefde van je leven te ontmoeten.

Maar wat nou als je geen bar-type bent ? Dan ga je online op zoek. En dan kom je al snel op een aantal datingsites uit. Na enig rondzoeken kom je op een speciale datingsite voor 50+. Zoals deze; 50liefde.nl, waar u andere vijftigers van uw leeftijd kunt vinden.

Het inschrijven bij 50liefde.nl is gratis en doet u op www.50liefde.nl

Een leuke match

Snel een leuke match, dat is wat 50liefde.nl de bezoekers van hun site hoopt te geven. Na het invoeren van een aantal persoonlijke gegevens kom je in hun bestand te staan. Het is een site die een heel vlotte, maar ook open indruk maakt als je erop kijkt. De doelgroep is – ondanks wat je zou verwachten van de naam – 45 tot 65 jarigen. Er staat een aantal ervaringsverhalen op van tevreden gebruikers van de site. De verhalen zijn representatief voor de doelgroep. Het gaat hier om gewone mensen die op latere leeftijd nog op zoek zijn naar een levenspartner, en daar zijn ze duidelijk in geslaagd.
Goed om te weten

Hoewel de informatie op de site beknopt is biedt hij je een heleboel belangrijke weetjes. Je kan eenvoudig navigeren over de pagina en de website. De kleine lettertjes staan onderaan de pagina. Hier vind je zaken die toch best belangrijk zijn zoals de prijs van de dienstverlening van 50liefde.nl .

Betaalde abonnementen om contact te kunnen leggen

Als je bij de prijs gaat kijken valt er toch gelijk iets op. Er wordt een gratis lidmaatschap belooft, wat uiteraard veel verwachtingen wekt. Wanneer je verder kijkt op de site kom je er echter achter dat je dan slechts van een heel beperkt deel van de site gebruik kan maken. Het premium lidmaatschap, wat onderin bij de kleine lettertjes wordt omschreven, is de mogelijkheid om alle diensten van 50liefde.nl te kunnen gebruiken.

50 liefde aanmelden

Want wat heb je eraan dat je de leden kan zien en dat je ze een smiley kan sturen ? Je wil uiteraard verder contact hebben met elkaar en daar mag dan per maand voor worden betaald. 14,99 Euro per maand wel te verstaan.

Liever online, bijvoorbeeld bij 50liefde

De site wekt echter wel de verwachting dat je niet heel lang geregistreerd hoeft te blijven; veel klanten hebben binnen een maand hun eerste serieuze date, sommigen al binnen een week. 
Over een keurmerk wordt niet gesproken op de site, wel over een app. Let wel; deze is ook uitsluitend te gebruiken als je een premium lidmaatschap hebt. Bezoek www.50liefde.nl

Voor contact met de mensen achter 50liefde.nl zal je een stukje moeten reizen; hoewel de helpdesk een Nederlands telefoonnummer heeft en er een Nederlands mailadres wordt vermeld zitten de eigenaren in Hong Kong. Dat wekt niet al te veel vertrouwen natuurlijk.