50plusmatch

Daten op niveau bij 50plusmatch.nl

Je bent hoger opgeleid. Je hebt een studie afgerond op MBO, HBO of academisch niveau. En daarna ben je aan het werk gegaan. Je hebt het helemaal gemaakt en je hebt nu echt een carrière waar je met tevredenheid naar kan kijken.

50plusmatch nieuwe siteMaar je kijkt er wel alleen naar. Want van een serieuze relatie is het niet gekomen. Of je had een relatie in het verleden maar nu niet meer.

En terwijl je ’s avonds eenzaam op de bank zit na een lange werkdag verlang je naar een levenspartner. Een maatje. Iemand om samen met een goed glas wijn de dag door te nemen. Maar dan wel iemand van gelijk niveau. Dus ga je op zoek naar een datingsite. En die heb je gevonden bij 50plusmatch.nl

Gratis inschrijven bij 50plusmatch? Bezoek 50plusmatch.nl

Daten voor hoger opgeleiden

De site komt zakelijk over. Ze zijn door Kassa als beste beoordeeld en daar zijn ze heel trots op. Het wordt dan ook meermalen op hun website vermeld. De site bevat behalve succesverhalen van gelukkige groepsleden en verliefde stellen ook een aantal interessante feiten. Je leert welk percentage mensen in welke leeftijdscategorieën elkaar online hebben ontmoet. Dan bemerk je al snel dat ouderen elkaar steeds vaker online ontmoeten. Ook wordt er vermeld dat een op de drie mannen van boven de 50 gaat scheiden. Vroeger was dat een op de zes.

50plusmatch kost wel geld

Niet geheel onbelangrijk; het kostenplaatje van deze organisatie. De registratie is uiteraard gratis, je moet toch ergens beginnen. Wanneer je denkt dat je binnen een maand wel een levenspartner zal hebben gevonden kost je dat 24,95. Je maakt dan gebruik van hun uitgebreide lidmaatschap. Bij een gratis lidmaatschap kan je een paar profielen zien, maar geen contact zoeken met de ander. En dat is toch juist waar het bij een relatie om draait.

De website vertelt dat je ook bij een gratis lidmaatschap kan praten met betalende leden. In hoeverre je in contact kan komen met je mede koopjesjager wordt niet verteld. 

50plusmatch wil zich duidelijk onderscheiden van de rest en dat lukt ze goed. Je kan genoeg feiten zien over daten op latere leeftijd maar ook de beleving staat centraal.

ouder stel in weilandDe ervaringsverhalen raken je. Liefde die letterlijk over grenzen gaat – de een woonde in Nederland en de ander in Spanje- en geluk na het overlijden van je levenspartner; het zijn zaken waar je je zeker in zal herkennen en die je met een warm gevoel van binnen laten verder navigeren over de site.

Opvallend is ook dat deze site actief is in andere Europese landen.
Ga niet over een nacht ijs
Daten via 50plusmatch is dus een kwestie van je goed inlezen en niet zomaar over een nacht ijs gaan. Het kost wat, maar dan krijg je ook wat. Inschrijven is wel gratis bij 50plusmatch.

Ze hebben dan ook een keurmerk. En een app voor zowel je Iphone als voor je Android telefoon. En, niet te vergeten, een Facebook pagina.

Soms woont de liefde gewoon om de hoek

. Ze zeggen wel eens; wat je van ver haalt is lekker. Dat geldt voor eten en drinken, maar ook voor liefde. De programma’s over mensen die de liefde van hun leven ontmoeten in het buitenland zijn in overvloed op de buis. En dat is heel fijn voor de mensen in dat programma. Maar terwijl jij naar je tv kijkt zit er niemand naast je. Je bent single. En je bent al wat ouder. Je bent 50+. Heel diep van binnen hunker je naar liefde. Iemand zoals jij. Diegene ben je alleen nog nooit tegen gekomen. Of je hebt een relatie gehad maar om wat voor reden dan ook heb je die nu niet meer. En dan ga je op zoek. Na enig zoekwerk kom je uit bij de site vijftigplusdating.nl.

Interesse gekregen in 50plusmatch? Bezoek 50plusmatch.nl