Actief50

Samen actief, samen gelukkig

 via Actief50.nl

Je leidt een actief leven. En je laat je daarbij absoluut niet belemmeren door je leeftijd. Je hebt al heel wat van de wereld gezien en je vult je dagen goed. Jij hangt niet zomaar wat op de bank in het weekend. Je gaat erop uit. De wandelschoenen aan, het avontuur lonkt. Gezellig zeilen, een strandwandeling, zomaar een stedentripje naar Parijs, het is helemaal jou ding.

Je laat je nergens door belemmeren. Maar toch is er ondanks al die ervaringen en belevenissen een gemis in je leven. Je onderneemt van alles maar je doet het alleen. Je mist iemand om gezellig mee te praten, iemand met dezelfde liefhebberijen. En dus ga je op zoek. Op zoek naar een maatje. En liefde ? Nou ja, wie weet. Je zal het wel zien. En dan kom je al zoekend op het internet uit bij actief50.nl.

Hoezo te oud voor liefde

Een plek die perfect past bij jou is de website actief50.nl . Dit is een site die zich niet in eerste instantie profileert als een datingsite. Ze omschrijven zichzelf als een platform waar je anderen kunt ontmoeten om leuke dingen samen te doen, te praten, te sporten en mee uit te gaan. Uiteraard komen er wel heel veel klanten voor een date, en – hoe leuk – je kan onderin je scherm de nieuwe gezichten op de site ook voorbij zien komen. Dan weet je gelijk wat voor mensen je er aan zal treffen.

Actief50.nl organiseert ook regelmatig groepsactiviteiten waarbij je elkaar kunt ontmoeten in een gezellige ongedwongen sfeer.

Lekker informeel


De pagina oogt jong, de lay-out is aantrekkelijk. Een eenvoudig scherm waarop je je kan registreren. En had je al een leuke persoon op het oog ? De foto’s onderin spreken voor zichzelf. De site richt zich op actieve 50+ die op zoek zijn naar gezelschap. Wat ook opvalt is dat er op deze site weinig sprake is van kleine lettertjes. Wat je ziet is wat je krijgt, dat is duidelijk het uitgangspunt van deze site. Voor 15 euro sta je geregistreerd, er worden verder geen maandelijkse of jaarlijkse kosten aan je berekend.

De profielen worden handmatig gecontroleerd dus je mag er op rekenen dat er geen charlatan op je pad zal komen. 

Een keurmerk is er niet op deze site. Ook is er geen dating app. Je zal dus zelf rond moeten kijken op de site. Maar aangezien er overal foto’s staan van de nieuwe leden is dat heel gemakkelijk. Er is een soort gezellige virtuele etalage. Wellicht zie je al iemand die jou aanstaat. Wellicht zie je wel een bekend gezicht van weleer voorbij komen.

Jarenlang woonde je in elkaars omgeving en nu komt de liefde op jullie pad. Actief50.nl heeft wel een Facebook pagina. Dat is handig. Je kan er kijken wat ze allemaal organiseren, en wellicht ontmoet je daar ook nog wel iemand. Een twitter account hebben ze ook. Voor de laatste nieuwtjes, want je wil natuurlijk wel bijblijven.