Lach

Als het lachen je vergaan is, vind je misschien de liefde van je leven bij lach.nl


Je bent zoals ze wel zeggen in de herfst van je leven aangekomen. Je jonge jaren liggen achter je, en je grijze haar verf je nog netjes weg. Je bent dan wel 50+ maar zo voelt het niet. Van binnen ben je nog steeds die vlotte twintiger die wil genieten van het leven. Dat doe je helaas alleen, want om wat voor reden dan ook ben je alleenstaand. En wanneer je wat ouder wordt begint dat te wringen. Dus ga je op zoek. Naar een leuke levenspartner. Iemand met wie je kan daten, maar met wie je ook gezellige dingen kan ondernemen. Samen lief en leed delen. En dan ontdek je lach.nl

lach datingEen dag niet gelachen is een dag niet geleefd
Dat moet de gedachte zijn geweest van het bedrijf achter deze website. Hun eerste doel is niet eens dat je nog op latere leeftijd de liefde van je leven zal ontmoeten. Prioriteit is voor gebruikers van deze site dat je uit je isolement komt en een maatje ontmoet. Iemand waarmee je leuke dingen kan gaan ondernemen, eventueel tijdens activiteiten die deze organisatie organiseert. En dat daar zomaar liefde uit kan voortvloeien, dat mag duidelijk zijn. Deze pagina speelt er duidelijk op in dat 45+ niet alleen uit is op een vaste relatie maar ook op een levensgezel.

Geen regenachtige dag


Wanneer je verder kijkt op de site en bijvoorbeeld het filmpje bekijkt wordt al snel duidelijk dat deze site toch echt wel als functie heeft alleenstaande 50+ bij elkaar te krijgen. Er worden gezellige beelden getoond van een wandeling langs het strand, een boottochtje en ga zo maar door. Echt die zaken die je graag samen doet, en waarmee je zomaar een regenachtige dag kan verdrijven. De zon gaat spontaan weer schijnen als je samen van het leven geniet, dat is de boodschap die Lach.nl aan je wil meegeven.

Geen vuiltje aan de lucht


Lach kent betaalde lidmaatschappen

Wanneer je je dan verder wil gaan registreren krijg je van Lach.nl de keuze. Ga je voor de gratis lach of ga je voor de betaalde variant ? Ze bieden voor elk wat wils. Er wordt geadverteerd met een bedrag van bijna 8 euro per maand. Dat is echter – blijkt als je je verder verdiept in hun tarieven – als je een jaarabonnement op hun diensten neemt. Je kan namelijk ook voor 6 maanden, 3 maanden of 1 maand lachen. Zoek je kosteloze dating? Bekijk dan eens gratisdatingsites.nl.

In het laatste geval kost het je 24,95 euro. Het mag duidelijk zijn dat Lach.nl je graag voor langere tijd aan zich bindt. Het registreren is gratis, zoals bij de meeste datingsites. Het advies is duidelijk; lees je goed in, dan is er geen vuiltje aan de lucht en lach je niet als een boer met kiespijn.

Lach.nl heeft geen app, maar wel een facebook groep. Via social media kan je op die manier contact hebben, een open manier om je contacten uit te breiden. Over een keurmerk wordt niet gesproken op de site.