Seniorengeluk

Senior en op zoek naar geluk bij Seniorengeluk.nl

seniorengeluk nieuwe websiteJe bent al wat ouder, en je hebt al de nodige levenservaring. Om je heen zijn je vrienden, collega’s en kennissen intussen gesetteld. Zij wel. Jij niet. De liefde van je leven ben je misgelopen. Of wellicht is diegene er wel geweest, maar inmiddels ben je weer alleen. Aangezien je niet de rest van je leven alleen wil doorbrengen ga je op zoek naar liefde. Diegene zal je niet snel op straat tegenkomen dus ga je op zoek via internet. En al rondstruinend op internet beland je op de pagina van seniorengeluk.nl .

Het inschrijven bij seniorengeluk.nl is gratis

Website Seniorengeluk

Er zit een façade van stoffige kneuterigheid rondom de pagina van seniorengeluk.nl. Een korte tekst met een roosje erbij. Een eenvoudige, bijna simplistische opmaak met een witte achtergrond. Hier is duidelijk geen prioriteit gegeven aan een mooie glossy opmaak van de pagina. Ware liefde, daar gaat het om. En voor die ware liefde zal je verder moeten kijken dan je neus lang is, dat moge duidelijk zijn. Want op deze pagina draait eigenlijk alles om de kleine lettertjes onderaan. Dan zie je een heel interessante kijk op het gebied van online daten.

Liefde in alle soorten en maten

Wanneer je gaat kijken bij het gedeelte met succesverhalen kom de liefde in al zijn verschijningen voorbij. Cupido is goed aan het werk geweest ! Die eeuwige vrijgezel die nog bij zijn moeder op de bank zat, de weduwe die eigenlijk meer liefde bleek te voelen voor een andere weduwe, maar ook een date die anders uitpakte waardoor de heer in kwestie verliefd werd op de vriendin van zijn date, het kan allemaal.

plaatje seniorengeluk

Deze site is echt uitzonderlijk. Achter dat saaie stoffige uiterlijk brandt de liefde, en dan niet als een waakvlammetje maar in al zijn vurigheid. Dat blijkt maar eens te meer als je kijkt naar de speciale acties die deze site organiseert. Speciale 50 shades of grey pakketten. Het is toch niet het standaard soort liefde wat je hier geboden wordt.Niets is wat het lijkt

Deze site is dus alleszins de moeite waard als je op zoek bent naar een interessante relatie. Je moet alleen iets verder kijken dan de buitenkant.

Eigenlijk net zoals met het leven zelf; je moet door de buitenkant van iemand heen kijken om te zien welk vuur er van binnen brandt. Wie weet tref je hier wel juist die partner met diepgang of de nieuwe liefde van je leven. Je krijgt nog nuttige adviezen mee om goed te daten. Niet zomaar geld naar iemand overmaken, geen privé-gegevens zomaar afgeven. Kortom; volg je hart maar gebruik wel je verstand. Je vindt comments en een grotere review op deze vergelijker van relatiesites.

Over het bedrijf wat hier achter zit wordt vrij weinig informatie verstrekt. Geen app, geen facebook pagina, wel een bedrijfsnaam: Amazing Bits BV in Nijmegen. Ook heeft deze site geen keurmerk. Je kunt je gratis inschrijven bij Seniorengeluk. Je betaalt geen vast bedrag per maand voor hun diensten. Je dient credits in te kopen. Zodat je betaalt per bericht dat je verstuurt. Boter bij de vis. Het aanmelden bij seniorengeluk.nl is kosteloos