vijftigplusdating.nl

Vijftigplusdating.nl, een verhaal apart

De website van vijftigplusdating is heel beknopt. De pagina doet heel zakelijk aan; hier heeft men de kunst van het weglaten goed verstaan. Je zal goed moeten lezen op de pagina voordat je je een goed objectief beeld hebt gevormd over deze organisatie.

vijftigplusdating.nlEr wordt niet overdadig veel informatie aan de bezoekers verstrekt. Je zal je eerst moeten registreren voordat je van de hoed en de rand weet. Verder dan een leuke foto op de voorpagina en het bericht dat je gratis kan registreren kom je dan ook in eerste instantie niet. Pas wanneer je gaat kijken bij het gedeelte Vraag en Antwoord kom je termen als een premium lidmaatschap tegen. Het inschrijven bij vijftigplusdating.nl is gratis

Je ziet dan dat de tarieven die van andere datingsites ver overstijgen. 9,95 per maand als je een heel jaar lid bent en akkoord gaat met een afschrijving van 119 euro. Dit loopt terug tot 29,40 per maand wanneer je kiest voor een lidmaatschap van een jaar. 
Je komt er dan ook achter dat je 3 soorten lidmaatschap kan hebben; gratis lidmaatschap, full en exclusive lidmaatschap. Uiteraard haal je pas het uiterste uit je lidmaatschap bij een exclusive lidmaatschap. Dan kunnen ook mensen met een gratis lidmaatschap contact met jou leggen bijvoorbeeld. Een keurmerk heeft deze site niet, net zomin als een app. Wel kan je ze volgen via Facebook.

50plus Liefde in je eigen buurt

1424909Wat deze site ook uniek maakt is het feit dat je je kan inschrijven in je eigen regio. Zo weet je zeker dat je toekomstige geliefde in je eigen omgeving woont. En dat is handig wanneer je meer contact met elkaar wil hebben dan alleen maar per chat. En wil je dan toch nog niet gelijk de deur uit maar wel dat gezicht van die ander eens goed bekijken, dan biedt vijftigplusdating.nl iets wat echt speciaal is.

Je kan videocontact hebben met de ander. Gezellig samen een avondje praten met een goed glas wijn, ieder in de eigen huiskamer. Het voelt net alsof je gezellig naast elkaar op de bank zit. Een goede manier om eens rustig te beoordelen of je ook in het echt samen op de bank zou willen zitten. Het inschrijven bij vijftigplusdating.nl is gratis

Als u ervaring hebt met deze datingsite voor vijftig plussers dan horen we graag wat uw menig is. Raadt u deze senioren datingsite aan andere aan, of denkt u; laat maar links liggen?